Впечатляващ е начинът, по който рожденикът съумяваше да обърне внимание на

...
Впечатляващ е начинът, по който рожденикът съумяваше да обърне внимание на
Коментари Харесай

Флагман.бг откри най-желания ерген в Бургас! 23 красавици празнуваха ЧРД на Пейчо от ж. к. „Меден рудник“

Впечатляващ е начинът, по който рожденикът съумяваше да обърне внимание на всяка една от своите гостенки

Събота вечер, 16 декември, кореспондент на Флагман.бг се озова в епицентъра на най-горещото празненство в Бургас. Докато чакахме да ни сервират вечерята в обичаното , директно до нас стартира купонът, който ще се окаже черешката на 2023 година Въпреки минусовите температури на открито, в паметното заведение вечерта беше нажежена от пристрастености.

Оказа се, че без да желаеме, сме разкрили най-желания ерген в Бургас – Пейчо Николов от ж. к. „ Меден рудник “, който празнуваше своя 52-и рожден ден в компанията на 23 дами.

Точно в 21 часа през вратата на бистрото влезе Пейчо, заобиколен от толкоз усмихнати дами, че на представителите на мъжкия пол от другите маси безусловно им паднаха ченетата. И сигурно рожденикът е знаел, че в женската компания ще му бъде доста горещо, по тази причина макар че бе декември, Пейчо цяла нощ празнуваше по къси гащи, с удовлетворена необятна усмивка на лицето.

С маниери на същински джентълмен още с влизането той настани всяка една от хубавиците край особено аранжираната маса и им поръча мечтаните от тях напитки. Впечатляващ бе методът, по който рожденикът съумяваше да обърне внимание на всяка една от своите гостенки, с цел да ги предразположи за купона, за който биха завидели доста мъже.
 Руси, чернокоси, огнено червенокоси - всички дами заслужават да бъдат обгрижвани и Пейчо знае как
Пейчо Николов се оказа известен строителен бизнесмен в града и безгрижник, на чиято усмивка надали някоя жена би могла да устои. Всеки, който го познава, е схванал чудесно каква е неговата пристрастеност. Най-желаният ерген постоянно е бил познавач на женската хубост и отлежалите питиета.

Именно поради това Пейчо е избрал най-хубавия метод да направи празника си паметен – в компанията единствено на дами и в обичаното си заведение, което с изключение на отлична конюнктура, предлага и богато меню от рибни деликатеси и блюда, за които всеки би споделил, че имат усета на обичаните ни домашни гозби. В бистро „ Гилзата “ можете всеки ден да похапнете от обедното меню, да си оближете пръстите и най-после да платите едвам кажем за един сандвич.
 Пейчо Николов от ж. к. „ Меден рудник “, който празнуваше своя 52-и рожден ден в компанията на 23 дами, на фотосите са единствено част от тях  Бургаският безгрижник духна свещите от бутиквата торта, а тя бе копие на най-голямата му пристрастеност - женското тяло
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР